Česká republika

Odpovědět
classix
Senior redaktor
Příspěvky: 3359
Registrován: 17 úno 2017, 14:09

Re: Česká republika

Příspěvek od classix » 18 kvě 2017, 11:28

Babiš pro PL


Ještě jedna otázka mimo téma. Web Neovlivní napsal, že celá vládní krize vznikla kvůli tomu, že jste chtěl prý na červnové valné hromadě ovládnout ČEZ a kvůli tomu vás chce prý Sobotka odvolat, protože je spojencem šéfa ČEZu Beneše. Jde prý o elektrárnu, kterou chce koupit pan Tykač… Tak jestli k tomu něco řeknete…

"Tak nevím. Já nechci spekulovat. Ale je všeobecně známo, že vlastně ČEZ byl vždycky strašně vlivný a… Nechci to nějak moc rozvádět jako... (smích)"


http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro ... mal-488154
Vy nejstě špión, voják, uvažujetě pokrokovo. Vy stě marxista!

classix
Senior redaktor
Příspěvky: 3359
Registrován: 17 úno 2017, 14:09

Re: Česká republika

Příspěvek od classix » 18 kvě 2017, 12:06

ČEZ neprodá elektrárnu Počerady miliardáři Pavlu Tykačovi.

Transakci neschválila dozorčí rada elektrárenské společnosti. Potvrdil to její předseda Václav Pačes.

Vedení ČEZ prodej obhajovalo tím, že pro firmu má smysl se elektrárny zbavit. „Nechali jsme si na to udělat kromě vnitřních analýz několik posudků od Delloite, KPMG, Erste a ve všech nám vyšlo, že je výhodnější elektrárnu prodat. Navíc nabídka ležící na stole nám vychází výhodněji než čekání do doby těsně před zavřením elektrárny,“ tvrdil před rozhodnutím dozorčí rady generální ředitel ČEZ Daniel Beneš.

http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-e ... ez-1332594

Asi se z toho stalo veřejné tajemství tak to zastavili - zatím :strelba:
Vy nejstě špión, voják, uvažujetě pokrokovo. Vy stě marxista!

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Česká republika

Příspěvek od QVAK » 18 kvě 2017, 17:18

Velvyslancem USA v Česku bude konzervativní kongresman Steve King

Novým americkým velvyslancem v České republice se má stát kongresman Steve King. S odkazem na české diplomatické zdroje o tom dnes informovaly server IHNED.cz a Aktuálně.cz. Ve Spojených státech má King, sedmašedesátiletý člen Sněmovny reprezentantů, pověst kontroverzního konzervativního politika. O místo velvyslankyně v Praze loni krátce po vítězství Donalda Trumpa v prezidentských volbách projevila zájem jeho první manželka Ivana Trumpová, rodačka ze Zlína.

http://echo24.cz/a/wcQiE/velvyslancem-u ... steve-king

Takže jsme po novou administrativu významná destinace když jedná tak rychle a posílá fachmana.

classix
Senior redaktor
Příspěvky: 3359
Registrován: 17 úno 2017, 14:09

Re: Česká republika

Příspěvek od classix » 19 kvě 2017, 12:03

Babiše vytáhnout info o Šlachtovi. Věřil, že se schází s agenty CIA, říká Kroupa

Kompromitující materiály na zakázku, policisté, kteří vynášejí citlivé informace, i agenti CIA. Bývalý novinář MF DNES Marek Přibil podle investigativce Janka Kroupy svérázně interpretuje události, které následovaly po zveřejnění nahrávek rozhovorů mezi ním a Andrejem Babišem. Kroupa se s Přibilem, jak říká v rozhovoru s Pavlem Štruncem, osobně sešel a dovezl ho i na schůzku, kde údajně měli být právě američtí zpravodajci. Sám Kroupa ale tento dílek mozaiky nepokládá za příliš reálný. S kým se tedy Přibil sešel?

https://video.info.cz/strunc/pribil-cht ... -9812.html
Vy nejstě špión, voják, uvažujetě pokrokovo. Vy stě marxista!

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16260
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Česká republika

Příspěvek od petrp » 19 kvě 2017, 12:13

Další zajímavá teorie...

Jan Urban: Klíč k pochopení vládní krize – miliardy pro Diag Human
Andrej Babiš jako politik zneužíval média a nemluvil pravdu – naprosto stejně, jako špičky ODS a ČSSD celých více než dvacet let před ním. Hysterická reakce ČSSD, podpořená ODS a TOP 09, se ale najednou snaží dostat za každou cenu a co nejrychleji z vlády ministra financí. Proč? O tom píše Jan Urban v komentáři na webu Hlídací pes.

https://zpravy.tiscali.cz/jan-urban-kli ... man-297622
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Uživatelský avatar
gandalf
Sponzor fóra
Příspěvky: 3360
Registrován: 07 úno 2017, 18:22

Re: Česká republika

Příspěvek od gandalf » 19 kvě 2017, 14:02

Svrhli jsme Babiše .
Média po celém světě se ráda chlubí, jak jejich práce dokáže ukončit politikům kariéru. List Washington Post, který stále těží z aféry Watergate, doufá, že si brzo připíše další zářez. V České republice se šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl minulý týden chlubil tím, jak Marek Přibil kdysi sundal tehdejšího ministra školství Marcela Chládka.
Ve světle toho, že ČSSD a.s. často obviňuje Final Word, že slouží Andreji Babišovi, se nám zdálo případné poukázat na to, že jsme jako první (pokud nám něco neuniklo) psali o Babišových korunových dluhopisech. Poprvé jsme je zmínili loni 20. července. Tyto dluhopisy byly hlavním oficiálním důvodem pro Babišovo odvolání. Takže - pozor, fór, jak říká Pavel Bělobrádek - spolusvrhli jsme Babiše. Proč by si měli zásluhy připsat jen Bohuslav Sobotka a Miroslav Kalousek, že?
Zdroj: http://www.novarepublika.cz/2017/05/svr ... abise.html

Or-Hor
Samostatný redaktor
Příspěvky: 1015
Registrován: 08 dub 2017, 07:47

Re: Česká republika

Příspěvek od Or-Hor » 20 kvě 2017, 09:52

Slušní lidé zakryli růžový tank plachtou, hrozí jim pokuta. "Růžový tank je výsměch všem hrdinným osvoboditelům a odbojářům. Toto je pouze začátek našich protestů proti vlastizrádné akci Pouť smíření. Slušní lidé se od Němců koupit nenechají," uvedlo na Facebooku hnutí. Pouť smíření je v plánu v sobotu, jde o pochod z Pohořelic do Brna pojatý jako pieta za zemřelé při odsunu Němců. Zúčastní se jej však i potomci židovských rodin, které musely Brno opustit před nacistickou hrozbou.
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/slus ... 30639.html
Tam credere omnia vitium est quam nil credere

225bar
Redaktor
Příspěvky: 240
Registrován: 07 úno 2017, 20:57

Nové brigády pro českou armádu. Potřebujeme vozidla i vojáky

Příspěvek od 225bar » 20 kvě 2017, 12:24

Obrázek

Poslední květnový den se otevřou brány brněnského výstaviště, kde se uskuteční další ročník veletrhu obranných technologií IDET. Výrobci z Česka i z celého světa představí špičkovou vojenskou techniku a nepochybně budou cílit především na Armádu ČR, která realizuje či chystá několik velkých nákupů techniky. Přinejmenším stejná pozornost by se však měla věnovat faktu, že se připravují i významné personální a organizační změny.

Páteř českých pozemních sil dnes tvoří dvě bojové brigády, a sice 7. mechanizovaná brigáda a 4. brigáda rychlého nasazení. První z nich platí za „těžkou“, protože zahrnuje i tanky a pásová bojová vozidla pěchoty, kdežto „brnka“ (jak se 4. brigádě říká slangově) se nalézá někde mezi střední a lehkou. Každá z nich má čtyři prapory, což odpovídá standardu NATO, který říká, že bojová brigáda sestává ze tří až pěti praporů. Nedávno však byl vytvořen i devátý prapor, jenž zatím představuje pouze „torzo“, ale pomalu nabírá síly.

http://echo24.cz/a/wPr2c/nove-brigady-p ... a-i-vojaky

Or-Hor
Samostatný redaktor
Příspěvky: 1015
Registrován: 08 dub 2017, 07:47

Re: Česká republika

Příspěvek od Or-Hor » 21 kvě 2017, 10:33

Pokračování růžového IS-2. Další incident s růžovým tankem. Policie zadržela členy vojenského klubu, kteří ho natírali nazeleno. Část růžového tanku, který je instalovaný jako artefakt na Komenského náměstí v Brně, v sobotu členové brněnského vojenského klubu přemalovali nazeleno. Tři z nich policie zadržela, aby podali „k události vysvětlení“. Podle policejního mluvčího Pavla Švába žádná škoda v souvislosti s jejich jednáním nenastala. Autor díla David Černý serveru řekl, že po 25 letech se v podstatě legitimizuje ruský vliv a uznává ruský nárok na tuto zemi.
https://zpravy.aktualne.cz/regiony/jiho ... 1495355192
Tam credere omnia vitium est quam nil credere

Beda
Samostatný redaktor
Příspěvky: 1190
Registrován: 01 úno 2017, 13:27

Re: Česká republika

Příspěvek od Beda » 21 kvě 2017, 12:36

Urad ma na odpoved dotazu 30 dni.....Ze by ho Zeman nemel??? Urad rychle jednat nemusi, prezident by mel jednat obratem????

Udelali jsme dotaz na VHU zda nemuzou okopirovat listiny z WWI a legii kde jsem mel dedu. Odpovedeli ze to vyjde okolo 500 Kc. Coz zase neni tolika, cesta, volno atd, tak cekame. Pro zajimavost, deda slouzil u delostrelcu a tom utvaru je knika o 720 strankach....dali nam ji na flesku v legiovlaku co cestuje po republice. Mozna jich majim vic, az tady budou zajdu tam.

Uživatelský avatar
El Diablo
Senior redaktor
Příspěvky: 3972
Registrován: 07 úno 2017, 18:56

Re: Česká republika

Příspěvek od El Diablo » 21 kvě 2017, 22:18

Aktivisté demonstrovali před Alexandrovci. Řvali „kolaborante“ i na ty, kdo na koncert nešli

21. května 2017 15:50
Je to první zahraniční turné armádního souboru Alexandrovci od tragédie v prosinci 2016, kdy se do Černého moře zřítil tupolev s více jak šedesáti členy sboru na palubě. Tragédii dopravního letadla nepřežil nikdo a dlouho se spekulovalo, kdy neštěstím otřesené umělecké tělese bude moci zase vystupovat. Nakonec zavítali Alexandrovci do Česka už v květnu a tento víkend jim patřila Praha. Jejich vystupování je tradičně spojeno i s protesty a ani teď nemohli demonstranti chybět. Po návštěvníky koncertu Alexandrovců dokonce vytvořili „uličku hanby“.
http://www.expres.cz/alexandrovci-konce ... -zpravy_bk
Co cítíte, když střílíte teroristy?
Zpětný ráz.
http://www.eldiablo.webz.cz/
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.

Uživatelský avatar
martanus
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 14471
Registrován: 01 úno 2017, 10:16

Re: Česká republika

Příspěvek od martanus » 22 kvě 2017, 06:54

Zázrak, o pětinu vzrostly tržby restaurací. Penziony? Růst o 29 procent, promlouvá respektovaný ekonom o úspěchu EET
„Efekt EET si lze demonstrovat ještě na dalších číslech. Za letošní první čtvrtletí podle oficiální statistiky vzrostly tržby v sektoru stravování meziročně o 21,3 %. V předchozím roce – opět první čtvrtletí ve vztahu k prvnímu čtvrtletí 2015 byl růst 6,1 %, pokračuje v argumentaci odborář.

„Možná ještě malý dodatek k této úvaze. Jen pro zajímavost, jak asi někde působí EET. Počet přenocování v penzionech se v letošním prvním čtvrtletí zvýšil o 29 % oproti minulému roku, což je vůbec nejvyšší růst z celého sektoru, kde počet hostů vzrostl jen o 9 %. Můžeme se jen dohadovat, jaké jsou příčiny…" nespekuluje Ungerman.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... EET-488758
Nikdy není pozdě udělat správnou věc.
Albert Einstein: „Logika tě dostane z bodu A do bodu B. Představivost tě dostane všude.“
Konfucius: " Můžete obětovat vojsko, hospodářství či blahobyt, ale nesmíte obětovat zdravý rozum!"

Beda
Samostatný redaktor
Příspěvky: 1190
Registrován: 01 úno 2017, 13:27

Re: Česká republika

Příspěvek od Beda » 22 kvě 2017, 10:55

Tak EET prineslo jiste vic, nez Babis vydelal na dluhopisech. Tim se v TV nikdo moc nechlubi. Ty co hospodovali s platbou do ruky ted nejvic krici Babis pryc. Jiste to nejsou volici ANO a tak aby o ne neprisel Kalousek a ODS, kritizujou Babise take.

Vedle baraku ma pivovar hospodu, kazdy pingl ma na EET bazmek v kapse, tak ma pivovar take prehled co jak frci a kdyz je na place vic pinglu jak se cini. Urcite neco pribylo i z kuchyne, urcite se prodalo vic porci nez nafasoval potravin, zase to slo bokem. Ze sudu se vytoci take vic.

Take by to mel zabalit Sobotka, ted nema nic jineho na praci nez Bebise a Zemana. Kdyz to sklouzlo do osobni nenavisti, je to spatne.

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Česká republika

Příspěvek od QVAK » 22 kvě 2017, 15:39

MARKÉTA ŠICHTAŘOVÁ: PAN SOBOTKA MÁ SMYSL PRO HUMOR

Bavorsko, rok 1923. Hitler se již cítí silný, je již obklopen svými budoucími muži první linie. V noci z 8. na 9. listopadu se pokusí o ozbrojený puč a násilné převzetí moci.
Neúspěšně. Po selhání tohoto prvního pokusu je zavřen do vězení, kde mimochodem nadiktuje Mein Kampf. Zdá se, že je odstraněn, že nebezpečí pravicové diktatury je zažehnáno.
Asi si říkáte, proč o tom mluvím. Proč? Protože některé věci je možno tušit dlouho dopředu, známe-li souvislosti. A to, že nepřijdou hned zítra, neznamená, že nepřijdou vůbec. Některé věci se může dařit i roky maskovat; roky mohou nerovnováhy bublat pod povrchem a zvětšovat se.
Že projekt euro skončí průšvihem, říkám již nějaký čas. Nechť se mi státní úředníci a integrační fandové klidně posmívají. Bohužel v tomto případě nemohu říct, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe, protože europrůšvih nakonec budeme proklínat všichni vespolek.

http://ac24.cz/zpravy-z-domova/10399-ma ... -pro-humor

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16260
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Česká republika

Příspěvek od petrp » 23 kvě 2017, 20:56

To je víc, než poslat Brusel do prdele, píše o jednání sněmovny analytik Kotrba
Sněmovna odmítla novou rezoluci Organizace spojených národů pro výchovu, vědu a kulturu (UNESCO), která podle ní popírá izraelskou svrchovanost nad Jeruzalémem. Současně dnes na návrh ODS vyzvala vládu, aby pozastavila české členské příspěvky této organizaci. Česko by letos mělo zaplatit UNESCO zhruba 30,2 milionu korun.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... rba-489046
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16260
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Česká republika

Příspěvek od petrp » 24 kvě 2017, 13:47

Vážená/ý paní ředitelko, řediteli,

Vaše škola se před časem zapojila do výukového programu Edison neziskové organizace Aiesec, zabývajícím se multikulturní výchovou. Nevíme, do jaké míry si je vedení škol vědomo, jaký je pravý smysl a cíl takových programů, které do škol v rámci sekularity školství nepatří.

Představování kultur jednotlivých zemí, kde jsou v nemalé míře zastoupeny i ty muslimské, je nevyvážené, názorově jednostranné a vykresluje danou kulturu, kde je islám nejen náboženstvím, ale především netolerantní politickou ideologií, jen v tom pozitivním světle.

Pominu-li skutečnost, že přednášející praktikanti k tomu nemají naprosto žádnou způsobilost dle zákona o pedagogických pracovnících, ani žádnou jinou podobnou akreditaci, tak se děti díky nevyváženosti informací o kultuře a zvycích především v muslimských zemích nemají šanci dozvědět i negativa dané kultury, jako například o kamenování a bití žen, o ženských obřízkách, svatbách s nezletilými dívkami, netoleranci a dokonce zabíjení „káfirů“ (nevěřících) a mnoho dalších nebezpečí, jež „kultura“ těchto zemí v sobě skrývá.

Díky své líbivé formě mají programy tohoto druhu docílit, aby byly dnešní děti ve své dospělosti schopny bez protestu přijmout příchozí etnikum, u kterého absentuje jakýkoliv mravní základ a jedinou komoditou je jim nenávistná ideologie v jejich mysli. V dnešní turbulentní době, kdy ostražitost a pud sebezáchovy by měl být přirozenou mentální výbavou každého jednotlivce, dochází prostřednictvím různých lidskoprávních neziskových organizací k potlačování výše uvedených přirozených vlastností a de facto k vymývání mozků dětí, a to dokonce už i v mateřských školkách.

Víme, že je čistě jen na vedení té které školy, zda takovou nabídku od neziskové organizace, ať už jde o program týkající se migrační krize, nebo multikulturních témat, přijme. Naštěstí jsou však i takové školy, kde je toto zhoubné podsouvání nevyvážených informací dětem odmítáno.

Naše skupina RODIČE PROTI INDOKTRINACI ŠKOLÁKŮ má dokonce indicie, že existují případy, kdy je vedení školy v některých případech neziskovými organizacemi patřičně „motivováno“. Rádi bychom upozornili na skutečnost, že zapojování škol do takových podobně škodlivých programů, které jsou informačně nevyvážené, monitorujeme a hodláme o takové činnosti veřejnost pečlivě informovat.

Věříme však, že díky soudnosti a zdravému názoru na tuto problematiku, se Vaše škola bude v rámci zpestření výuky soustředit na výukové programy na téma jako například: „Péče o seniory a hendikepované a jak jim lze pomáhat“, nebo „Poznávání naší vlasti a láska k ní“, neboť tyto jsou opravdu potřebné a smysluplné. Můžeme doporučit například program „Najdi si svého veterána“, který pořádá Komunitní centrum pro válečné veterány (www.kcvvbrno.cz).

Děkuji a přeji hezký den.

Za skupinu RODIČE PROTI INDOKTRINACI ŠKOLÁKŮ: Hynek Charous & Jiří Brančík

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/k ... smu-489096
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

homer
Sponzor fóra
Příspěvky: 9871
Registrován: 07 úno 2017, 21:47

Re: Česká republika

Příspěvek od homer » 24 kvě 2017, 18:30

Věříte dezinformačním webům a ne tradičním médiím? Tak to jste jako ti, kteří v roce 1968 vítali ruské tanky. Brutální hodinové školení za vaše peníze z ČT. Janda, Stropnický, oba Romancovovi...
Co dokáže lež. Dokumentární film po velké reklamě v médiích odvysílala v úterý večer Česká televize. Za cíl si kladl objasnit principy proruské propagandy a popsat, jak ovlivňuje naši společnost. Diváky druhého veřejnoprávního kanálu z něj oslovili Jakub Janda, Eva Romancovová, Michael Romancov nebo Sabina Slonková, mezinárodní kontext dodala například Anne Applebaumová.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... ovi-489143

Uživatelský avatar
gandalf
Sponzor fóra
Příspěvky: 3360
Registrován: 07 úno 2017, 18:22

Re: Česká republika

Příspěvek od gandalf » 25 kvě 2017, 12:20

Novela služebního zákona ke stabilizaci policie nepovede.

Sněmovna ve druhém čtení projednala vládní novelu zákona o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů.
Dlouhodobě poukazuji na to, že tato předloha možná nově zaváděným náborovým příspěvkem zatraktivní bezpečnostní sbory pro nováčky, ale rozhodně nepovede k deklarovanému cíli - tedy ke zlepšení podmínek služby u policie, hasičů a vězeňské služby, k motivaci jejich stávajících příslušníků, ani k jejich stabilizaci.
Proto jsem dnes předložila pozměňovací návrh, který mj. zavádí stabilizační příspěvek, jehož cílem je zlepšit situaci všech stávajících příslušníků bezpečnostních sborů. Pokud tento můj návrh najde podporu ve třetím čtení, zatraktivní pak službu policistů, hasičů, celníků a dalších a bude konečně adekvátním oceněním pro ty, kteří denně nasazují svůj život v ulicích a chrání naši bezpečnost.
Jsem přesvědčena, že na rozdíl od populistických návrhů ministra Chovance stabilizační příspěvek povede k větší stabilizaci policie a že se nebudeme muset obávat toho, že nám zkušení policisté odejdou do civilu a že kvůli podstavu bude muset být v případě vzniku mimořádné události opět nasazována armáda k plnění úkolů policie.
Zdroj: http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/ ... -nepovede/

PeterM
Sponzor fóra
Příspěvky: 1356
Registrován: 18 úno 2017, 11:17

Re: Česká republika

Příspěvek od PeterM » 26 kvě 2017, 08:38

A další firma v parlamentu ČR. Asi je již nebaví lobovat a uplácet nenažrané poslance.

Miliardář Pavel Sehnal jde do voleb s obnovenou značkou ODA a názory, se kterými jsou ostatní politici opatrní. Požaduje euro a otevřené hranice. „Evropa je přes veškerá pnutí úspěšný a smysluplný projekt. Národy se promíchávají lidsky, profesně, probíhá mezinárodní dělba práce,“ říká podnikatel, který chce efektivnější státní správu a smysluplnější rozdělování dotací.

http://ekonomika.idnes.cz/pavel-sehnal- ... nomika_rts
Co je tvrzeno bez důkazu, může být odmítnuto bez důkazu.

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16260
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Česká republika

Příspěvek od petrp » 28 kvě 2017, 17:07

Proč odjel Sobotka uprostřed vládní krize mimo republiku?

Proč pan premiér veřejnosti tají exekuční výměr ve výši 13 miliard Kč vůči ČR?
V jiných otázkách tak výmluvný premiér chvílemi slibující výraznou valorizaci důchodů, jindy výraznou daňovou progresi, posléze zásadní obrat k radikální levicové politice ČSSD, tu v demisi, pak v ne-demisi, ztratil výmluvnost v otázce obstavení veškerých účtů České republiky z rozhodnutí lucemburského odvolacího soudu a to až do výše pohledávky ve výši cca 13 miliard Kč.
Není snad povinností premiéra Bohuslava Sobotky seznámit české důchodce, učitele, zdravotníky a vůbec celou českou veřejnost, zda je informace, zveřejněná m.j. na serveru hlidacipes.org, pravdivá?! Není snad povinností předsedy vlády (denně se v médiích k něčemu vyjadřujícímu) buď veřejnost uklidnit informací, že zpráva o exekuci na účty ČR ve všech bankách v Lucemburku je nepravdivá, či veřejnost naopak zneklidnit zprávou, že ČR 13 miliard Kč. sice podle rozhodnutí odvolacího soudu v Lucemburku dluží, avšak dluh nehodlá splácet (třeba podle modelu nesplácení pravomocně přisouzené povinnosti ČSSD ve výši 300 mil. Kč. vůči advokátovi Altnerovi)?!

http://blog.aktualne.cz/blogy/jiri-svob ... emid=29318
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Odpovědět