Foto technika, návody, události atd.

bacil
Redakční rada

Re: Foto technika, návody, události atd.

Příspěvek od bacil » 25 lis 2024, 12:05

MIG M100
https://en.wikipedia.org/wiki/Mega_Monte_Carlo
V roce 1993 koupil právo na vůz a společnost gruzínský obchodník a rozhodl se závodit v 'Le Mans' s přejmenovaným Centenaire: MIG M100 (MIG znamená 'Migrelia & Georgia'). Naprostý propadák, neabsolvování kvalifikace, na 30. pozici za vedoucím.

petrp
Šéfredaktor

Příspěvek od petrp » 05 pro 2025, 17:30

Potřeboval jsem obarvit nějaké starší ČB fotky a při hledání jsem narazil na výborný server. Kvalita je udivující...
https://cloud.mail.ru/photo_colorizer/?lang=en
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Malé zloděje věšíme, velké jmenujeme do veřejných úřadů. Aristoteles
Čím zkorumpovanější stát, tím početnější zákony. Tacitus

monterrey
Sponzor fóra

Příspěvek od monterrey » 16 dub 2026, 11:16

Hola všichni... zabývám se fotografováním a díky Petrovi jsem zjistil, že tady již máme fotookénko, které již nějaký pátek spí jako Šípková Růženka. V polovině minulého roku jsem zjistil, že je množno získat staré, funkční a zachovalé fotoaparáty, včetně objektivů ... je mně stydno, co jsem všechno od té doby nashromáždil... Ale, všechno je to analogová technika - na film - a tak teď mojí největší starostí, kromě práce v zaměstnání, je volba, kterou kameru si vezmu ven, jaké sklíčko a jakou citlivost filmu zvolit ... Budu rád, když se najde někdo, kdo by se chtěl na toto téma bavit ... speciální fotoweby jsou prošpikovány nesnášenlivými individui, která se věci věnují spíše teoreticky, aby mohli vysírat do ostatních ... tak prosím, ozvěte se, ať tady nejsem sáááááám ...
Ой, напугали ежа голой жопой !

Odpovědět