USA

Odpovědět
Alchymista
Redakční rada
Příspěvky: 42267
Registrován: 01 úno 2017, 08:58

Re: USA

Příspěvek od Alchymista » 08 lis 2020, 10:48

https://ac24.cz/-/podvodny-software-zme ... direct=%2F
Podvodný software změnil hlasy pro Trumpa na Bidena. Důkazy a evidence, show začíná...
V Michiganu došlo ke zjištění, že desítky okresů používali podvodný software, který způsobil, že 6 tisíc hlasů v každém kraji bylo přesměrováno z Trumpa na Bidena! (Foto: Twitter)
Michigan GOP Chair: Dozens of Michigan counties used the same software that caused 6,000 votes in one county to switch from Trump to Biden.

"These counties that used this software need to closely examine their result for similar discrepancies." pic.twitter.com/ZK3uUcogNB
— Trump War Room - Text TRUMP to 88022 (@TrumpWarRoom) November 6, 2020
Dnes vystoupil Sidney Powell, federální právník a advokát generála Flynna, že softwarové volební programy byly použity ke změně volených hlasů. Závady na v softwaru byly úmyslné.
WATCH: @SidneyPowell1 says it is likely that the software programs HAMMER and SCORECARD were used to change 3% of early voting numbers. She also says the Michigan software “glitches” were intentional. pic.twitter.com/BAUkQ8rM4J
— The Election Wizard?‍♂️ (@Wizard_Predicts) November 6, 2020
Skandál softwarového systému voleb, se začíná rozrůstat. Je zjištěno, že se používal ve 30 státech včetně: Nevada, Arizona, Minnesota, Wisconsin, Georgie, Pensylvánie.
The election software system in Michigan that switched 6,000 votes from Trump to Biden is called "Dominion."
It is used in 30 states including:
☑️Nevada
☑️Arizona
☑️Minnesota
☑️Michigan
☑️Wisconsin
☑️Georgia
☑️Pennsylvania
Every single major swing state. EVERY. SINGLE. ONE.
— Maverick (@vefem85) November 7, 2020
Na podvodu proti prezidentu Donaldu Trumpovi se údajně podílela i CIA, která vyvinula software ke změně algoritmu Hammer a Scorecard, který změnil výsledek pro Bidena. Sidney Powell má přesvědčivé důkazy a důvěryhodné svědky.
The CIA developed a software that was designed to alter foreign elections. The "Hammer" and "Scorecard", a software/ algorithm, according to attorney Sydney Powell, has altered 3% of the digital votes of this election. She has strong evidence, and credible witnesses.
— Capodanno ?? (@capodanno1093) November 7, 2020
Show začíná...
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.

Alchymista
Redakční rada
Příspěvky: 42267
Registrován: 01 úno 2017, 08:58

Re: USA

Příspěvek od Alchymista » 08 lis 2020, 10:51

https://ac24.cz/-/video-jako-dukaz-twit ... ct%3D%252F
Video jako důkaz, Twitter blokuje účty. „Zmizelé“ námořní hlasovací lístky nalezené v popelnici
Twitter zablokoval účet Alexe Phillipsa, kvůli jeho sdílení videa s hlasovacími lístky vojáků amerického námořnictva, které byly nalezeny v kontejneru.

Sdílíte-li video z našich jednotek v zámoří, kde byly zahozeny hlasy, na Twitteru vám uzamknou účty.

Zde je dotyčný Tweet.
alexphillipslocked.jpg
alexphillipslocked.jpg (91.83 KiB) Zobrazeno 6724 x
Zde je dotyčné video, na kterém Twitter přidal účet Phillips.
Military ballots for Trump found in a dumpster in Georgia. #VoterFraud pic.twitter.com/vhT43dyE3C
— ?? вяα∂ ѕтσηєу ? (@BradStoney1776) November 6, 2020
Retweet: Friend of mine in Griffen, Georgia found Navy ballots for Trump in the dumpster.
در جوجیا رای بچه های نیروی دریایی رو در سطل آشغالی پیدا کردن pic.twitter.com/w9DuSsTXrp
— SAEID SHOJAEI VALA (@vala_saeid) November 7, 2020
@realDonaldTrump @JackPosobiec @RealJamesWoods
They found the Navy ballots https://t.co/dQl4AEPs1W
— Mrs Ben Gay (@MrsBenGay1) November 7, 2020
Natáhli jsme ruku k prezidentovi americké priority a to nám řekl.

"V době, kdy se prezident Trump ptal, kde jsou jeho vojenské hlasovací lístky v Gruzii, jsem narazil na tento tweet." Vypadalo to velmi důvěryhodně, tak jsem si myslel, že to sdílím s prezidentem. “

Zjevně to nebyl dobrý nápad, protože velké technologické společnosti pracují přesčasy, aby ukradl tyto volby pro bývalého viceprezidenta Joe Bidena.

Příběh nekončí...
article.png
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.

Alchymista
Redakční rada
Příspěvky: 42267
Registrován: 01 úno 2017, 08:58

Re: USA

Příspěvek od Alchymista » 08 lis 2020, 10:58

https://www.czechfreepress.cz/amerika/p ... notit.html
P.C.Roberts: Mediální děvky USA lžou tak zběsile a chaoticky, že své lži nedokáží sjednotit
V pátek ráno jsem poukázal na až legrační chyby a omyly, které zazněly na britském kanále BBC, pokoušejícím se zakrýt volební podvod Demokratů v Michiganu. Zde:
https://www.paulcraigroberts.org/2020/1 ... democrats/

Nu a dnes presstituti amerického časopisu USA Today přišli s naprosto odlišným vysvětlením tohoto podvodu. V tom původním z BBC se uvádělo, že volební činovníci udělali chybu při „zadávání dat“. Tato chyba, uvádělo se dále, byla později opravena. Takto tedy BBC vysvětlovala máhlý přísun 138 000 hlasů pro Bidena v nejčasnějších čtvtečních hodinách, kdy průběh volebního klání téměř nikdo nesledoval.

Tuto lež jsem zcela bez problémů vyvratil, takže presstituti z USA Today byli nuceni vymyslet lež novou. Nu a ta tvrdí, že nešlo o žádnou chybu při zadávání dat a že volební činovníci se dokonce k žádné takovéto chybě nepřiznali: Zde: https://www.usatoday.com/story/news/fac ... 164385002/
Takže, zkrátka vyjádřeno: USA Today má za to, že tým BBC pro zjišťování a kontrolu faktů mluví o čemsi, co se nikdy nestalo. A řečeno ještě jinak: Presstituti z USA Today vyjadřují názor, že tento tým BBC je nekompetentní a nelze se na něj spolehnout. A že prý ve skutečnosti šlo o „zjevný překlep“ na jediné mediální stránce, který vytáhla na světlo boží sociální média a skočil po něm i prezident Trump.

Následující otázka se nabízí sama sebou: Kterému z těchto vysvětlení lze spíš věřit?

Odpověď zní: Ani jednomu. Lživá jsou obě.

Lež USA Today tvrdí, že k žádnému náhlému přísunu 138 339 hlasů na Bidenovu volební hromádku nedošlo. TAKŽE JAK PAK SE MOHLO PODSTATNÉ TRUMPOVO VOLEBNÍ VEDENÍ ZNIČEHONIC ROZPLYNOUT? BIDENOVI ŽÁDNÉ HLASY NEPŘIBYLY, ALE TRUMPOVO PŘESVĚDČIVÉ VEDENÍ ZMIZELO.

Zázrak!?!?

K podobnému zázračnému prísunu hlasů na Bidenovu volební hromádku nedošlo v časném čtvrtečním svítání ostatně jen v Michiganu, ale i ve Wisconsinu. I zde totiž ještě dříve, než krajinou prokmitl první sluneční paprsek, bylo po Trumpovu volebním vedení veta. A až dosud žádná z amerických presstitutek nedokázala vymyslet lež, která by se wisconsinský výskyt téhož, co se událo v Michiganu, pokusila vysvětlit.

Takže co, mediální děvky, jaký je váš výklad toho, co se přihodilo ve Wisconsinu? ( A v Pensylvánii, v Severní Karolíně a v Georgii?) Jsou chybné součty hlasů v Michiganu a Wisconsinu

důsledkem chybného zadání dat, nebo dvěma překlepy, vytaženými na světlo boží sociálními médií?

Pomysleme nyní na to, co tohle vše svědčí o mravní integritě médií USA, domnělých to „hlídacích psů demokracie“? Jistě. Nic jiného, než že se otevřeně účastní krádeže prezidentských voleb. Což současně znamená i to, že na této krádeži je účastna i velká část členů Demokratické strany, stejně jako její volební činovníci.

A znamená to též, že Spojené státy jsou už neopravitelně rozděleny do dvou táborů. Nenávist k bělochům, jež je kultivována už po mnoho let a zobrazuje bílé Američany jako „systematické rasisty“, k čemuž je nutno připočíst i bažení Demokratů po moci a penězích, národní jednotu definitivně zlikvidovaly. Důsledkem čehož bude náhrada pravidel silou.

A proč by měli mít Demokraté větší právo na užití síly, než prezident Trump?

Státy, označené dnes červenou barvou, jsou domovem původní etnické americké populace, která je už nejméně čtyři roky intelektuály, profesory, presstitutkami a Demokraty démonizována jako „Trumpovi rasističtí ubožáci“. Nu a skuteční Američané nejsou zorganizováni a Trump je jediným vůdcem, kterého mají.

Za vlády režimu Kamaly Harrisové válka proti skutečným Američanům zintenzivní. Biden pro své mentální poruchy bude odsunut stranou a USA budou mít za prezidentku levicovou „ženu jedné barvy“, která už svou nenávist vůči bílým Američanům stačila vyjádřit.

Není obtížné si představit, že jednou z prvních věcí, kterou režim Kamaly uskuteční, bude zrušení Druhého dodatku americké ústavy, po čemž přijde zatýkání držitelů zbraní v červených amerických státech, což zajistí jejich bezbrannost . A při vědomí nenávisti, kterou demokratičtí intelektuálové a profesoři k Američanům červených států chovají, je stejně snadné si představit, že až se dostaví další pandemický virus, bude Amerika červených států přestěhována do internačních táborů. Proč by totiž démonický hybný moment, který rozhodl o ničení soch, památníků a muzejí bílých, bílé historie a kultury a „bílých privilegií“ neměl zahrnout i samotné bílé lidi?

Jelikož americké ozbrojené síly sestávají i z mužú červených států, schopnost Washingtonu vzpínat se ve všech koutech světa ke svému postavení globálního vládce, zmizí. Rusko, Čína a dokonce i Irán budou schopny porazit „supermocnost“ ve válce.
Stalo by se tak poetickou spravedlností, kdyby se důsledkem otevřeného ukradení voleb stal i konec washingtonské hegemonie. V každém případě ukradené volby ruší veškerý vliv Ameriky. Či jak to vyjádřil jeden z evropských pozorovatelů: „Spojeným státům nezbývá nic jiného, než šířit demokracii nasílím, protože je naprosto jasné, že to nedokáží provést svým příkladem“.
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16227
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: USA

Příspěvek od petrp » 08 lis 2020, 14:09

Generálny prokurátor Utahu: Voľby boli skompromitované, podporím Trumpa
Štátny generálny prokurátor spolkového štátu Utah, Sean Reyes oznámil v piatok, že podporí trestné oznámenia prezidenta Donalda. Podľa neho je dôležité podniknúť niečo proti skompromitovaným voľbám. Prokurátor Reyes tvrdí, že Joe Biden a jeho spojenci vedeli veľmi dobre, že prezident Trump by voľby vyhral presvedčivo, keby sa registrovali len verifikované legálne hlasy. Touto výpoveďou prokurátor podporil tvrdenie Donalda Trump, že voľby neboli korektné a že Demokrati sa dopustili volebného podvodu. Trumpovi právnici už podali trestné oznámenie v spolkových štátoch Pennsylvania, Georgia, Michigan a Nevada. V pondelok pripravia ďalšie trestné oznámenie pre Arizonu.

https://www.hlavnespravy.sk/generalny-p ... pa/2342776
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Alchymista
Redakční rada
Příspěvky: 42267
Registrován: 01 úno 2017, 08:58

Re: USA

Příspěvek od Alchymista » 08 lis 2020, 20:56

https://echo24.cz/a/SS4Ww/biden-podekov ... t-dusi-usa
Biden poděkoval voličům za vítězství, chce sjednotit Američany a obnovit duši USA
Demokrat Joe Biden poděkoval svým voličům za vítězství v amerických prezidentských volbách. Učinil tak v prvním vystoupení poté, co si podle amerických médií zajistil většinu ve sboru volitelů, který o příští hlavě státu formálně rozhodne. Zavázal se být prezidentem jednoty, který bude zastupovat všechny Američany a obnoví duši USA. Jako své programové priority vytyčil boj s pandemií covidu-19, klimatické změny a vypořádání se se zakořeněným rasismem ve Spojených státech.

"Lid tohoto národa promluvil. Dal nám jasné vítězství, přesvědčivé vítězství," řekl Biden ve městě Wilmington ve svém domovském státu Delaware čtyři dny po uzavření volebních místností.
"Zavazuji se být prezidentem, který nechce rozdělovat, ale spojovat," pokračoval 77letý demokrat, který si podle projekcí médií zajistil křeslo v Bílém domě díky vítězství v Pensylvánii, kde při sčítání hlasů dlouho zaostával za svým soupeřem a současných prezidentem Donaldem Trumpem.

"Pojďme si dát navzájem šanci," vyzval podporovatele Trumpa, který v rozporu se zvyklostmi stále Bidenovo vítězství neuznal a výsledky voleb v několika státech právně napadl. "Je na čase nechat stranou drsné řeči, ubrat plyn, vzít se znovu v potaz, navzájem se znovu poslouchat. Teď je čas vyléčit Ameriku," dodal s tím, že si Američané přejí, aby spolu demokraté a republikáni spolupracovali.

Demokrat pak uvedl, že chce hned v pondělí jmenovat tým vědců a dalších expertů, kteří by měli navrhnout strategii jeho budoucí administrativy pro boj s koronavirem. Potvrdil rovněž svoje dřívější prohlášení, že se jako prezident chystá zaměřit na klimatickou změnu a systémový rasismus v USA. Jeho budoucí vláda by pak podle jeho slov měla reflektovat etnické složení Spojených států.

Před Bidenem na pódiu krátce vystoupila jeho viceprezidentská kandidátka Kamala Harrisová, která bude první ženou v podobně vysoké funkci v historii USA. Ve volbách šlo podle ní o duši Spojených států, přičemž země je nyní na prahu nových dní. Bidena označila za "léčitele a sjednotitele". Dodala rovněž, že je sice první ženou ve vysokém exekutivním postu, není však rozhodně poslední.
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16227
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: USA

Příspěvek od petrp » 08 lis 2020, 20:58

Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Uživatelský avatar
puma
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 21807
Registrován: 17 zář 2017, 12:49

Re: USA

Příspěvek od puma » 09 lis 2020, 10:40

"Předvídám vaše možné otázky ohledně Putinovi gratulace nově zvolenému prezidentovi USA. Považujeme za správné počkat na oficiální vyhlášení výsledků voleb," řekl Peskov novinářům.
https://ria.ru/20201109/ssha-1583724377.html
Nechť tě provází Síla! Není nevědomosti, pouze poznání.

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16227
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: USA

Příspěvek od petrp » 09 lis 2020, 16:23

Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Alchymista
Redakční rada
Příspěvky: 42267
Registrován: 01 úno 2017, 08:58

Re: USA

Příspěvek od Alchymista » 09 lis 2020, 18:01

pravý americký gentleman
https://ac24.cz/-/rotschild-napsal-kome ... direct=%2F
Rothschild napsal komentář Ivance Trump k volbám: „Fuck you!“
Ivanka Trump napsala komentář na Twitteru, na něj následně reagoval David Rotschild následovně: (Foto: Twitter)
Každý zákonně odevzdaný hlas by měl být započítán. Každý nezákonný hlas by neměl. To by nemělo být kontroverzní. Toto není stranické prohlášení - svobodné a spravedlivé volby jsou základem naší demokracie. - Ivanka Trump
Jdi po prdele! - David Rothschild
Fuck You.
— David Rothschild (@DavMicRot) November 6, 2020
article2.png
útlocitný preklad...
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.

Alchymista
Redakční rada
Příspěvky: 42267
Registrován: 01 úno 2017, 08:58

Re: USA

Příspěvek od Alchymista » 09 lis 2020, 18:06

https://ac24.cz/-/biden-vedel-ze-trump- ... direct=%2F
Biden věděl, že Trump vyhraje když se budou počítat jen ověřené hlasy
Generální prokurátor státu Utah Sean Reyes říká, že volební proces je kompromitován a bude podporovat v soudních procesech Donalda Trumpa.

Sean Reyes oznámil, že podpoří soudní spory právního týmu prezidenta Donalda Trumpa zaměřené na údajně „kompromitované volební procesy“ v několika sporných státech.

Podle generálního prokurátora Joe Biden a jeho spojenci věděli, že Trump „vyhraje, pokud se budou počítat pouze ověřené legální hlasy“. Tím podpořil Trumpovo tvrzení o údajném volebním podvodu.

V pátek na tweetu senátor Utah GOP Mitt Romney uvedl, že prezident má právo požadovat přepočítání, požadovat vyšetřování údajných nesrovnalostí při hlasování, existují-li důkazy, a vyčerpat právní prostředky nápravy, a to, že tyto věci jsou v souladu s volebním procesem.

Aliance pro lepší Utah rychle odsoudila Reyese za to, že „odložil“ Utah a „opustil svůj post“, aby věnoval pozornost Trumpovým dnům poté, co nebyl znovu zvolen.

Výkonný ředitel Aliance Chase Thomas uvedl, že Reyes se snaží podkopat výsledek demokratických voleb, aby prosadil své vlastní partyzánské stranické zájmy. preklad opravil Alch.

„Reyes ukazuje, kde leží jeho skutečná loajalita - ne s obyvateli Utahu, ale s politikou Trumpovy strany a Republikánské asociace generálních prokurátorů," uvedl ve svém prohlášení.

Thomas uvedl, že obvinění z podvodu voličů jsou nezodpovědná a nejsou pravdivá. Jen proto, že se Reyesovi výsledky voleb nemusí líbit, neznamená, že jsou o nic méně platné, řekl.

„Jako generální prokurátor státu, který už roky využívá hlasování prostřednictvím pošty, by to Reyes měl vědět," řekl Thomas, „ať už jedná ve své soukromé nebo veřejné funkci, zpochybnit volební výsledky, které se mu osobně nelíbí, je absolutní zradou důvěry, kterou do něj Utah vložil."

Trump podpořil Reyese pro znovuzvolení generálním prokurátorem státu Utah. Reyes v úterý snadno vyhrál druhé celé funkční období nad demokratickým vyzyvatelem Gregem Skordasem.
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.

Alchymista
Redakční rada
Příspěvky: 42267
Registrován: 01 úno 2017, 08:58

Re: USA

Příspěvek od Alchymista » 09 lis 2020, 18:11

https://ac24.cz/-/socialni-pracovnik-v- ... direct=%2F
Sociální pracovník v Texasu byl obviněn ze 134 zločinů zapojených do volebních podvodů
Sociální pracovník amerického kraje Limestone v Texasu, byl obviněn ze 134 zločinů zapojených do volebních podvodů. (Foto: Twitter)
?BREAKING FROM TEXAS: Limestone County Social Worker Charged With 134 Felony Counts Involving Election Fraud pic.twitter.com/E6Kfqzisev
— Kirk Smith (@SavingAmerica4U) November 6, 2020
EmLUO-iW0AIlJSt.jpg
EmLUPKCXYAEsPhT.jpg
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.

Uživatelský avatar
martanus
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 14391
Registrován: 01 úno 2017, 10:16

Re: USA

Příspěvek od martanus » 09 lis 2020, 18:12

Tohle video tu myslím není, Je v něm český překlad,
Nikdy není pozdě udělat správnou věc.
Albert Einstein: „Logika tě dostane z bodu A do bodu B. Představivost tě dostane všude.“
Konfucius: " Můžete obětovat vojsko, hospodářství či blahobyt, ale nesmíte obětovat zdravý rozum!"

Alchymista
Redakční rada
Příspěvky: 42267
Registrován: 01 úno 2017, 08:58

Re: USA

Příspěvek od Alchymista » 09 lis 2020, 18:13

https://ac24.cz/-/zhruba-200-tisic-hlas ... direct=%2F
Zhruba 200 tisíc hlasovacích lístků v okrese Clark nebylo ověřeno člověkem, uvedl bývalý prokurátor
Bývalý nevadský generální prokurátor Adam Laxalt vysvětluje, že zhruba 200 tisíc hlasovacích lístků v okrese Clark nebylo ověřeno člověkem.
It keeps coming https://t.co/OJ07CiKQJs
— Liam O'Neil (@lienomail) November 9, 2020
Trumpův tým dále uvedl, že identifikoval 9 000 hlasovacích lístků v Nevadě, které odevzdali lidé, kteří žili v jiném státě. 9 tisíc občanů, kteří nebyli Nevaďné, odevzdali hlasovací lístky ve státě Battle Born.
@mschlapp says 9,000 non-Nevadans casts ballots in the Battle Born State. pic.twitter.com/eODx0wI1pE
— The Election Wizard?‍♂️ (@Wizard_Predicts) November 8, 2020
?BREAKING: Trump team says over 600,000 mail-in ballots were cast in Nevada and GOP observers have yet to lay eyes on a single voter roll signature or envelope signature for those ballots. pic.twitter.com/myJ3DT1BQw
— The Election Wizard?‍♂️ (@Wizard_Predicts) November 8, 2020
Odkazy na twitter:
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.

Alchymista
Redakční rada
Příspěvky: 42267
Registrován: 01 úno 2017, 08:58

Re: USA

Příspěvek od Alchymista » 09 lis 2020, 18:18

https://www.czechfreepress.cz/amerika/f ... dvodu.html
Facebook cenzuruje ohromnou pro-Trumpovskou skupinu protestující proti „rozsáhlému volebnímu podvodu“
„V souladu s výjimečnými opatřeními, která přijímáme v období vystupňovaného napětí, jsme odstranili skupinu ‚Zastavte tu krádež,‘ která organizuje akce v reálném světě,“ řekl mluvčí Facebooku.

Zmínka o „akcích v reálném světě“ zjevně prostě vyjadřuje touhu uspořádat demonstrace, které jsou základnou pro ochranu svobody slova a práva na shromažďování.

„Skupina se organizovala kolem de-legitimizace volebního procesu a my jsme viděli znepokojivá volání po násilí od určitých členů těchto skupin,“ tvrdil ve čtvrtek Facebook, aniž o tom doložil důkazy.

K této cenzuře dochází po četných vlastních Trumpových tweetech o „podvodných“ aktivitách a o tom, že volby jsou mu „ukradeny“, které byly Twitterem označkovány za nežádoucí.

Tato velká skupina, která vyrostla na 361 000 členů během 24 hodin, byla oddána protestům proti administrování voleb, o kterých tato organizace tvrdí, že byly zamořeny „rozsáhlým hlasovacími podvody.“

„Zastavte tu krádež“ byla jednou z největších stránek organizujících protesty proti volebním nepatřičnostem. Dokonce i progresivní WSJ ve čtvrtek odpoledne uznal, že to je jeden ze zatím nejagresivnějších kroků k rozbíjení internetových aktivit kvůli volebním výsledkům.“

WSJ dále uvádí, že „V minutách, než byla tato skupina odstraněna, k ní přibývali noví členové tempem 25 000 lidí za hodinu.“ Zjevně tedy rychlý nárůst popularity přilákal pozornost Facebookových cenzorů volebního obsahu.

Tento krok přichází souběžní s tím, jak na tuto skupinu četná média mainstreamu útočí, jako na šiřitele „konspirací“ zaměřených na „zhatění Bidenova vítězství“ – jak to uvedl The Daily Beast ve stejný den, kdy došlo k náhlému Facebookovému zabanování.

To je však jasně ohromná soukromá technická společnost, která z podstaty Američanům zakazuje pokusy o politické sdružování, což je ohavným a nehorázným porušením principům 1. ústavního dodatku.

To je také zjevně další příklad toho, jak Facebook se závažnými důsledky postupuje podle nahlašování od velkých médií v součinnosti s politickými figurami establishmentu. Viděli jsme to v posledních letech v řadě záležitostí s obsahem ze Sýrie, s kritikou Russiangate přes kritické zkoumání protestů – Na černých životech záleží – a rabování, až po vše nezávislé nebo ‚alternativní‘ a působící mimo konsensus mainstreamu.

by Tyler Durden
Thu, 11/05/2020 – 15:19

Zdroj: https://www.zerohedge.com/political/fac ... g-protests

zdroj: https://www.reformy.cz/facebook-cenzuru ... QafHs5dx4k
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.

Uživatelský avatar
martanus
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 14391
Registrován: 01 úno 2017, 10:16

Re: USA

Příspěvek od martanus » 09 lis 2020, 19:21

Odporuje logice“: Vědec po analýze údajů o hlasovacích lístcích po zjištění volebních podvodů našel výmluvné známky volebního podvodu
Použitím údajů o časových řadách „získaných“ z webu New York Times - srovnávající několik států (swing a non-swing) - jasně ilustrují jak několik anomálií ve státech swing zanechalo „otisky prstů podvodu, jak Biden dotáhl prezidenta Trumpa.
https://www.zerohedge.com/political/it- ... ail-ballot

Zde je graf stejných údajů o hlasování na Floridě, ale tentokrát je to poměr hlasovacích lístků #Biden k #Trump, versus čas. Vidíme, že počáteční hlasovací lístky jsou velmi hlučné a „náhodné“.

Obrázek

Toto je protokol historie počítání hlasů ve Wisconsinu. Opět platí, že na ose Y máme poměr hlasovacích lístků D k R v dávce hlášení a na ose X máme čas hlášení. Kolem 4 hodiny ráno došlo k výraznému posunu v poměru D-R poštovních lístků. Toto je anomálie, a zatímco anomálie nejsou vždy podvodem, často mohou poukazovat na podvod.

Obrázek
Nikdy není pozdě udělat správnou věc.
Albert Einstein: „Logika tě dostane z bodu A do bodu B. Představivost tě dostane všude.“
Konfucius: " Můžete obětovat vojsko, hospodářství či blahobyt, ale nesmíte obětovat zdravý rozum!"

Uživatelský avatar
skflanker_
Sponzor fóra
Příspěvky: 10224
Registrován: 07 úno 2017, 20:22

Re: USA

Příspěvek od skflanker_ » 09 lis 2020, 21:19

Trump odvolal ministra obrany Espera. Nahradí ho Christopher Miller. Pripravuje sa Trump na občiansku vojnu?
Úradujúci americký prezident Donald Trump v pondelok 09.11.2020 na Twitteri napísal, že odvolal ministra obrany Marka Espera. Vo funkcii ho nahradí riaditeľ amerického Národného protiteroristického centra (NCTC) Christopher Miller.
„S radosťou vám oznamujem, že Christopher Miller, vysoko uznávaný riaditeľ NCTC, bude s okamžitou účinnosťou úradujúcim ministrom obrany,“ napísal Trump na Twitteri. „Chris odvedie skvelú prácu,“ dodal Trump a Esperovi poďakoval za odvedené služby...
Zdroj https://www.hlavnespravy.sk/trump-odvol ... er/2344552 z 09.11.2020
Dlhodobý spor sa vyostril, Trump odvolal ministra obrany Espera
Vo funkcii ho nahradí Christopher Miller.
...Esper má s Bielym domom dlhodobé nezhody, píše CNN a pripomína, že spor sa vyostril v 06/2020, keď minister nepodporil povolanie armády na potlačenie protestov vyvolaných smrťou Afroameričana Georgea Floyda. Nasadenie príslušníkov ozbrojených síl by malo byť podľa Espera "krajným riešením"...
Zdroj https://svet.sme.sk/c/22531370/donald-t ... spera.html z 09.11.2020

Uživatelský avatar
martanus
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 14391
Registrován: 01 úno 2017, 10:16

Re: USA

Příspěvek od martanus » 10 lis 2020, 09:28

Generální prokurátor William Barr povolil ministerstvu spravedlnosti zahájit vyšetřování „podstatných obvinění“ z podvodů s voliči ve volbách v roce 2020 i když nebylo ukončeno sčítaní.

https://apnews.com/article/election-202 ... b54c3144fd
https://www.zerohedge.com/political/ag- ... oter-fraud


Richard Pilger - který dohlíží na vyšetřování podvodů s voliči :
„Když jsem se seznámil s novou politikou a jejími důsledky ... musím s lítostí rezignovat na svou roli ředitele pobočky volebních zločinů.“
https://www.nytimes.com/2020/11/09/us/p ... tions.html
Nikdy není pozdě udělat správnou věc.
Albert Einstein: „Logika tě dostane z bodu A do bodu B. Představivost tě dostane všude.“
Konfucius: " Můžete obětovat vojsko, hospodářství či blahobyt, ale nesmíte obětovat zdravý rozum!"

Uživatelský avatar
martanus
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 14391
Registrován: 01 úno 2017, 10:16

Re: USA

Příspěvek od martanus » 10 lis 2020, 10:38

1,8 milionu lidí, kteří hlasovali v amerických prezidentských volbách 3. listopadu, jsou „duchové“.
Uvedla to organizace Judicial Watch v žalobě u Nejvyššího soudu USA.

Ve studii z října 2020 organizace zjistila, že „ve 353 amerických krajích bylo o 1,8 milionu více registrovaných voličů než oprávněných občanů.“
Mnoho z nich již podle Washington Times zemřelo. Rekordérem byl jeden z okresů v Alabamě, kde byl počet odevzdaných hlasovacích lístků o 30% vyšší než u registrovaných voličů.
Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1549450-elections_usa/
Nikdy není pozdě udělat správnou věc.
Albert Einstein: „Logika tě dostane z bodu A do bodu B. Představivost tě dostane všude.“
Konfucius: " Můžete obětovat vojsko, hospodářství či blahobyt, ale nesmíte obětovat zdravý rozum!"

Uživatelský avatar
Grif
Sponzor fóra
Příspěvky: 4087
Registrován: 07 úno 2017, 13:04

Re: USA

Příspěvek od Grif » 10 lis 2020, 14:49

Kontra článek proti Judicial Watch-(překladač)
Hlasování ve volbách do USA v roce 2020 může být u konce, ale dezinformace stále tikají. Nikdy nepřestávejte kontrolovat fakta. Sledujte naše povolební zpravodajství zde .
Vzhledem k tomu, že se po volbách 2020 začal pečlivý proces spočítání milionů hlasovacích lístků uprostřed pandemie COVID-19 v USA, americký prezident Donald Trump a jeho příznivci zahájili dezinformační kampaň, která podkopala víru v demokratický proces, jak začaly Trumpovy cesty k vítězství zavírání.
Trump a jeho zástupci strávili týdny před volbami falešnými tvrzeními, že poštovní lístky, které hrály klíčovou roli uprostřed pandemie COVID-19, byly citlivé na rozsáhlé podvody. A zatímco Trumpův demokratický protivník, Joe Biden, prosadil volební vysokou školu a hlasoval, Trump a jeho příznivci falešně tvrdili, že volby byly ukradeny.
Když se toto drama odehrálo, čtenáři požádali Snopese, aby se podíval na příspěvky na sociálních médiích a mediální příběhy, které uváděly, že více okresů v USA mělo více registrovaných voličů než obyvatel oprávněných hlasovat. Jeden takový příběh publikoval Washington Times a měl nadpis : „Soudní hlídka shledává 1,8 milionu„ voličů duchů “ve 29 státech, varuje před„ špinavými volbami “.“
Justiční hlídka, organizace pravicových právních aktivistů, tvrdila, že ve studii z října 2020 zjistila, že „353 amerických krajů mělo o 1,8 milionu více registrovaných voličů než oprávněných občanů ve věku voličů“.
Studie sestávala z tabulky srovnávající to, co popsala jako nejnovější údaje o registraci voličů pro kraje zveřejněné státními volebními úředníky, a nejnovější údaje amerického úřadu pro sčítání lidu z průzkumu amerického společenství (ACS) od roku 2014 do roku 2018, konkrétně „ občan volící věk populace, “nebo CVAP. Zahrnoval také sloupec pro aktivní voliče krajů a neaktivní voliče a sloupec procento celkových registrovaných voličů přes CVAP.
Odborníci, které jsme konzultovali, varovali, že údaje zaznamenané společností Judicial Watch, které podle nich ukázaly, že okresy mají „voliče duchů“ nebo více registrovaných voličů než populace obyvatel oprávněných volit, jsou zavádějící. Tento základní předpoklad byl podle nich výsledkem „problematického“ srovnání mezi dvěma různými typy datových souborů.
"Průzkum amerického společenství je založen na vzorku." Nejedná se o sčítání lidu, “řekl nám v e-mailu statistik Philip Stark, přidružený děkan matematických a fyzikálních věd z Kalifornské univerzity v Berkeley. "Odhady jeho populace mezi sčítáním za deset let jsou přibližné;" aproximace bude horší na úrovni krajů než na úrovni států. Používání ACS k určení počtu oprávněných voličů je problematické. “
Vysvětlíme proč.
Záměr ACS je dát veřejným činitelům momentky komunit s cílem zhodnotit finanční prostředky a služby potřebné v těchto komunitách. Vzhledem k tomu, že data jsou shromažďována po dobu pěti let, jejich srovnání se současnou registrací voličů představuje srovnání mezi jablky a pomeranči, uvedl D. Sunshine Hillygus, profesor politologie na Duke University.
Příklady toho, proč data ACS nemusí být přesným odrazem skutečné populace způsobilé k hlasování v daném okamžiku, jsou ta, že data ACS by neodrážela změny populace, ke kterým došlo od doby, kdy byl průzkum proveden - změny, jako je pohyb lidí dovnitř nebo ven komunity, nebo lidé, kteří byli v době průzkumu nezletilí, ale od té doby dospěli do voleb.
Údaje také nemusí odrážet, že někteří lidé mají volební věk, ale nejsou způsobilí z jiných důvodů, jako je například záznam v trestním rejstříku, řekl Hillygus.
"Jde o to, že průzkum americké komunity je užitečný jako snímek populace, ale nepřinese vám přesný počet obyvatel v den voleb," řekl Hillygus.
Hillygus ukázal na průzkum Pew, který ukázal, že miliony Američanů se od začátku pandemie COVID-19 přesídlily.
Stark také poukázal na to, že „Studie zřejmě využívá pětiletou průměrnou populaci (končící v roce 2018), ale současný snímek registrací voličů.“ Problém spočívá v tom, že pokud počet obyvatel dané oblasti roste, bude výsledkem to, že jak pětiletý průměr populace, tak populace v této oblasti v roce 2018 budou nižší než současný počet obyvatel oblasti.
Jinými slovy, pokud zkontrolujete údaje o registraci voličů na podzim roku 2020, větší celková populace v dané oblasti by mohla znamenat, že tam byl větší počet registrovaných voličů, než když byl vzat ACS.
Dalším problémem srovnání je to, že údaje o registraci voličů vedené státními volebními úředníky nemusí vždy odrážet přesný počet registrovaných voličů v dané oblasti, protože údaje se automaticky neaktualizují, když se člověk přestěhuje, řekl nám Stark. Federální zákon a různé soubory státních zákonů dále určují, kdy a za jakých okolností může jurisdikce uvést voliče jako neaktivní.
Obecně řečeno, Stark nám řekl, že pokud volič nehlasoval alespoň ve dvou předchozích všeobecných volbách, jurisdikce je mohou kategorizovat jako „neaktivní voliče“. Přidal Stark:
Pokud jste nehlasovali, nehlasovali jste podvodně. V některých státech je důsledkem toho, že jste neaktivní volič, právě to, že automaticky nedostanete hlasovací lístek. V jiných zemích jste ze seznamu voličů odstraněni - důsledkem je opět to, že nemůžete hlasovat (aniž byste aktualizovali svůj stav), ne že existuje spousta nezpůsobilých voličů, kteří přesto mohou hlasovat.
Klíčový sloupec ve studii Judicial Watch, který udává procentní rozdíl registrovaných voličů oproti CVAP (populace volící věk občanů z ACS), je zavádějící, protože zahrnuje neaktivní voliče, uvedl Stark.
Závěrem je, že odborníci, které jsme konzultovali, uvedli, že srovnání čísel CVAP a údajů o registraci voličů neprokazuje existenci „voličů duchů“ v krajích. Tyto dvě datové sady spíše způsobují problematické srovnání kvůli rozdílům v časovém rámci, které byly přijaty, odlišným účelům každé sady dat a metodě, kterou jsou shromažďovány.
Oslovili jsme Judicial Watch s otázkami ohledně studie vznesené odborníky a budeme se o nich aktualizovat, pokud se ozveme.
https://www.snopes.com/fact-check/ghost ... 29-states/
Všechno se dá vysvětlit.Bohužel ne všem.

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16227
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: USA

Příspěvek od petrp » 10 lis 2020, 17:22

Během živého vysílání volební noci na televizní stanici CNN změnilo během minuty téměř 20 tisíc hlasů v Pensylvánii majitele.
cnn.jpg
cnn.jpg (89.61 KiB) Zobrazeno 3693 x
https://www.arfa.cz/nehorazne-sledujte- ... 6q9DkTPzmg

Zuckerberg, projekt "Safe Elections" a 221 tisíc hlasů pro Bidena
Ve státě Georgia údajně zvítězil Biden rozdílem 221 tisíc hlasů. Nyní vyšlo najevo, že drtivá většina z těchto 221 tisíc hlasů pochází ze tří okrsků, které obdržely 15 milionů dolarů v rámci projektu "Safe Elections" sponzorovaného zakladatelem Facebooku Zuckerbergem.
twt.jpg
http://leva-net.webnode.cz/news/zuckerb ... ro-bidena/
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Odpovědět