Muzika je tiež zbraň
- Kolja
- Senior redaktor
- Kolja
- Senior redaktor
-
- Samostatný redaktor
Re: Muzika je tiež zbraň
Pre tých čo nepoznajú Otava Jo..
Nečakaj. Začni teraz, tam kde si, a použi to čo máš k dispozícii. /// Optimista sa učí anglicky, pesimista čínsky, realista si kúpil Kalašnikov.
-
- Sponzor fóra
Tak to pridam dve pisnicky, ktere ted Otava Yo nehraje
-
- Sponzor fóra
Otava Jo je fajn kapela z Pítěru, druhá taková je kapela Leningrad rokera Šnura.
Jejich videa jsou naprosto dokonalé.
Jejich videa jsou naprosto dokonalé.
- gandalf
- Sponzor fóra
No nevim, normální popík/matlanina z Pitěru .... Asi jsem zastydl v opravdovém rocku 50., 60. a trochu 70. let. Co je na tomhle za zbraň?? Za mně - jedině písně VVV! Nechcete tady otevřít okéno /po dohodě s adminem/ "můj hudební vkus"? Když už....
-
- Sponzor fóra
Tak to smaž Gandalfe mě to nevadí, kdyby se tu mazali všechny nepatřičné příspěvky tak by to bylo jen k dobrému.
- jura-p
- Sponzor fóra
Já bych řekl, že do této rubriky patří spíš toto:
https://www.youtube.com/watch?v=jM8dCGIm6yc
Metal, bojovné, na tradiční nástroje, s využitím toho mongolského chrčivého dvojhlasu zpívaného jedním člověkem.
https://www.youtube.com/watch?v=jM8dCGIm6yc
Metal, bojovné, na tradiční nástroje, s využitím toho mongolského chrčivého dvojhlasu zpívaného jedním člověkem.
- kozlus
- Samostatný redaktor
Tohle tema mam rad, protoze je tady spousta fajn materialu. The HU i ta ozralecka z Piteru, i s tou lehkonozkou tu vidim opakovane - za upozorneni na The HU jsem vzdy rad. :) Nic proti tomu, kazdemu to rika neco jineho. Byl jsem zvykly, ze toto tema bylo pro pisnicky, ktere vzbuzovaly neco pozitivniho v domacim publiku a zaroven to mely predat i do zahranici. Proste takove miseni kultur pompezni formou.
Edit:
Posledni dobou me chytlo tohle:
Edit:
Posledni dobou me chytlo tohle:
-
- Redaktor - závislák :-)
Něco pro veterány. Kterých je ale v SVO dost a to dokonce ve speciálních jednotkách průzkumu.
Pokud mým příspěvkům nerozumíte, jsou pro Vás urážlivé, či kolidují s Vaším viděním světa. Nerozčilujte se.
Není třeba reagovat. Klid. Vše je v pořádku. Ignorujte je. Nejsou určeny Vám.
- Kolja
- Senior redaktor
Byla o tomto interpretovi řeč jinde, tak dám oblíbenou od něj:
Text pro nezasvěcené takřka nepřeložitelný.
Text pro nezasvěcené takřka nepřeložitelný.
-
- Senior redaktor
Jak u babičky na derevně, odin v odin.
Credo in me
Spero on Deum
Наше дело правое, победа будет за нами
Spero on Deum
Наше дело правое, победа будет за нами
-
- Sponzor fóra
Jen dotaz. Vám se tyhle "častušky" alá Eva a Vašek, Ein Kessel Buntes či Šlágr TV skutečně líbí?
A nebo to sem dáváte jen proto, že je to ruské a máte potřebu demonstrovat, jak "proruští" jste?
Pozn. Nemyslím to nijak špatně, a ani osobně nic proti ruské hudbě nemám. Ostatně poslouchám Vysockého či Kryla, poslouchal jsem Čornoe Kofe, či nově Arkonu nebo Dark Princess. Ale tyhle "lidovky"?
A nebo to sem dáváte jen proto, že je to ruské a máte potřebu demonstrovat, jak "proruští" jste?
Pozn. Nemyslím to nijak špatně, a ani osobně nic proti ruské hudbě nemám. Ostatně poslouchám Vysockého či Kryla, poslouchal jsem Čornoe Kofe, či nově Arkonu nebo Dark Princess. Ale tyhle "lidovky"?
"Když bludem trpí jeden člověk, říká se tomu šílenství. Když bludem trpí hodně lidí, říká se tomu náboženství."
-----------------------------------------
„Chovej v úctě ty, kdo hledají pravdu, ale pozor na ty, co ji našli." Voltaire
-----------------------------------------
„Chovej v úctě ty, kdo hledají pravdu, ale pozor na ty, co ji našli." Voltaire
- Kolja
- Senior redaktor
Jestli tohle je Eva a Vašek, tak teda soráč...
-
- Redaktor - závislák :-)
Skeptik, kdybyste označil za lidovky muziku z Tichého Donu nebo nějaké ruské kantilény.. To asi ano.. Ev a Vašků je mnoho.. Alt tenhle chlapík není Eva Ani VAšek
Rozhodně má blíže k Nohavicovi a Vysockému.. třeba i tím, že textem chce něco sdělit.. Kdežto u u Evy ani Vaška žádné sdělení nenajdete.
Stejně jako u milionu skladeb v Ruském rádiu.. typu.. opustila mne.. opustil mne... béé soplivie pesni.. se tomu říká.. to je teprve mazec..o ničem..
Mimochodem zrovna Kombajnisté je oslavná píseň na vidláky.. a utahuje si z městské kultury EMO, online života a městských deviantů.. prostě písnička pro všechny dezoláty.
Rozhodně má blíže k Nohavicovi a Vysockému.. třeba i tím, že textem chce něco sdělit.. Kdežto u u Evy ani Vaška žádné sdělení nenajdete.
Stejně jako u milionu skladeb v Ruském rádiu.. typu.. opustila mne.. opustil mne... béé soplivie pesni.. se tomu říká.. to je teprve mazec..o ničem..
Mimochodem zrovna Kombajnisté je oslavná píseň na vidláky.. a utahuje si z městské kultury EMO, online života a městských deviantů.. prostě písnička pro všechny dezoláty.
Pokud mým příspěvkům nerozumíte, jsou pro Vás urážlivé, či kolidují s Vaším viděním světa. Nerozčilujte se.
-
- Sponzor fóra
Tak zrovna Eva a Vašek- zrovna u Michala Šopora je s nimi povídání. Teď žijí v USA stejně jako Michal. A to povídání je celkem zajímavé a mám dojem, že ta nevole k E+V je díky internetovému trolení.
---
Co já zrovna poslouchám z ruské scény- mimo metal hezký holky Beloe Zlato https://www.youtube.com/@BeloeZlato
Jinak Кино, Alkonost, Лёдъ, Сколот, HELVEGEN, Отава Ё, ГРАЙ, МЕЩЕРА, ЛЁДЪ, Велет a co já co ještě. Vše lze dohled a pustit na youtube music
---
Co já zrovna poslouchám z ruské scény- mimo metal hezký holky Beloe Zlato https://www.youtube.com/@BeloeZlato
Jinak Кино, Alkonost, Лёдъ, Сколот, HELVEGEN, Отава Ё, ГРАЙ, МЕЩЕРА, ЛЁДЪ, Велет a co já co ještě. Vše lze dohled a pustit na youtube music
- Grif
- Sponzor fóra
Beloe Zlato Mamka(RIP) mojí ženy pocházela ze Stakčína u Sniny.Národ který si říká Rusnáci.Když spustí po jejich,není jim rozumět ani slovo.Ale ty ženský když se dali do zpěvu,úžasný.Beloe Zlaty mi to dost připomnělo.Tohle je východní lidová muzika dle mého gusta.
Všechno se dá vysvětlit.Bohužel ne všem.
-
- Redaktor
A co třeba Alexander Rosenbaum? Jeden z mých oblíbených
nebo Silvio Rodríguez
-
- Sponzor fóra
Jedna taková recyklovaná píseň jako odpověď terorismu:
https://ya.ru/video/preview/12081619065585086174
https://ya.ru/video/preview/12081619065585086174
- petrp
- Šéfredaktor
Předvíkendové pohlazení duše - aneb, když se sejdou legendy...
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Díky dlouholetým zkušenostem můžu konstatovat, že věci nefungují dobře, pokud jsou vypnuté...
Díky dlouholetým zkušenostem můžu konstatovat, že věci nefungují dobře, pokud jsou vypnuté...