To je pravda. Zvlast ve vrtulnicich tezsich kategorii. Tam je to spis ustup a uplna stagnace.
V bitevnich,jen stagnace co se tyka koncepce .
Snad jen ten konvertoplán by se principialne dal chapat jako revoluce. Jinak pouze evoluce pomoci senzoru linku a zbrani.
Mil Mi - 24
-
- Redakční rada
Re: Mil Mi - 24
Konvertoplán je pokus o cimrmanovský krok bokom... do... Povedzme to radšej slušne - do slepej uličky. Nemá následníkov ani potomkov, ideový následníci používajú iné konštrukčné riešenia.
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.
Dinosauri sa venovali výhradne problémom vlastného rastu.
- petrp
- Šéfredaktor
Je to koncepce už dost fousatá s mnoha vyzkoušenými variantami a ani poslení "výkřik" USA nebude úspěšný.
Vzdá to nakonec stejně, tak jak to kdysi vzdal i Kamov...
Vzdá to nakonec stejně, tak jak to kdysi vzdal i Kamov...
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Díky dlouholetým zkušenostem můžu konstatovat, že věci nefungují dobře, pokud jsou vypnuté...
Díky dlouholetým zkušenostem můžu konstatovat, že věci nefungují dobře, pokud jsou vypnuté...
- Kolja
- Senior redaktor
Konvertoplán byl už v letadélku Káněti
-
- Sponzor fóra
Bell XV-3 ... rok 1955
"Když bludem trpí jeden člověk, říká se tomu šílenství. Když bludem trpí hodně lidí, říká se tomu náboženství."
-----------------------------------------
„Chovej v úctě ty, kdo hledají pravdu, ale pozor na ty, co ji našli." Voltaire
-----------------------------------------
„Chovej v úctě ty, kdo hledají pravdu, ale pozor na ty, co ji našli." Voltaire
- Kolja
- Senior redaktor
Tak káně až 1957 To teda vyšla knížka. Kde to ten Říha viděl?
-
- Redakční rada
Letectví a kosmonautika, Křídla vlasti, knižky typu "Moderní vojenská technika" (prevažne západná), ...
Komanči neboli blbý a technické a vojensko-technické informácie zo zahraničia medzi pospolitý ľud celkom aktívne šírili. Informácií o západnej technike bolo rádovo viac ako o vlastnej.
Komanči neboli blbý a technické a vojensko-technické informácie zo zahraničia medzi pospolitý ľud celkom aktívne šírili. Informácií o západnej technike bolo rádovo viac ako o vlastnej.
COVID-19 nie je choroba, COVID-19 je globálny test inteligencie jedincov, spoločenstiev, národov a štátov.